FES-TE VOLUNTARI!

https://hsjdpalma.es/web/wp-content/uploads/2016/07/voluntariado-1.jpg

 

El voluntariat en aquest centre realitza les següents accions:

  • Companyia i suport emocional: Suport i acompanyament al malalt en situació de solitud i acompanyament emocional als familiars (companyia i escolta, suplències familiars, passeig pel recinte hospitalari).
  • Recolzo en menjars: El voluntari dóna el menjar o ajuda al malalt que es troba impossibilitat per fer-ho sol i no disposa d’acompanyants.
  • Gestions externes: Quan el malalt ha de realitzar proves o passar consultes fora del centre hospitalari i mancant familiars o cuidadors, és el voluntari qui li acompanya.
  • Servei de perruqueria: El voluntari afaita al malalt que es troba impossibilitat per afaitar-se sol i talla el pèl al que ho necessiti.
  • Activitats culturals i animació: Promoure activitats d’entreteniment i interrelació amb els pacients i cuidadors a fi de fer més suportable la seva estada hospitalària (servei de biblioteca, aula de jocs, organitzar actuacions, participar en festivitats, acompanyar a servei religiós, etc.…)

Tota l’ajuda a l’Hospital és necessària i la labor dels voluntaris és essencial. Si el teu també vols ajudar pots visitar la pàgina web del grup de Voluntariat de Sant Joan de Déu o posa’t en contacte amb nosaltres directament. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

 


Hospital Sant Joan de Déu Palma


Carrer Sant Joan de Déu, 7 07007 Palma de Mallorca T.: +34 971 26 58 54

Centre de Rehabilitació


Carrer Patronat Obrer, 19 07006 Palma de Mallorca T.: +34 971 46 16 02

Hospital Sant Joan de Déu Inca

Avenida Rei Jaume II, 40
07300 Inca
T.: +34 971 26 58 54